Ірина Білик відповіла Кіркорову, який заспівав її пісню перед окупантами в Горлівці

Українська співачка Ірина Білик записала відеовідповідь російському співаку та пропагандисту Філіпу Кіркорову, який заспівав її пісню "Сніг" перед військовими рф в окупованій Горлівці на Донеччині.

Відповідь вона оприлюднила в Instagram.

Білик відреагувала на те, що російський артист приїхав на окупований Донбас та виступив перед російськими загарбниками.

В окупованій українській Горлівці Кіркоров співав російськомовну пісню Білик "Сніг".

Українська музикантка прочитала вірш російською мовою на мотив пісні "Сніг", який супроводжувався кадрами руйнувань українських міст та терористичних атак армії рф.

У вірші Білик наголосила, що Кіркоров втратив порядність, продав душу дияволу та глумиться з України, висловивши сподівання, що Бог його покарає.

Нагадємо, Ірина Білик є авторкою композиції "Сніг", але свого часу подарувала дозвіл на виконання цієї пісні Кіркорову. Проте з початком повномасштабного вторгнення вона заборонила співати свої пісні росіянину.

Як раніше повідомлялося, 13 лютого путініст Філіп Кіркоров виступив перед військовими рф у міській лікарні в окупованій Горлівці.

Відомо, що раніше в кремлі висунули чіткі умови до всіх російських зірок, які потрапили у скандал з "голою вечіркою". Наголошується, що на "голу вечірку" образився особисто президент росії володимир путін, тому всі шляхи вибачення лежать лише через виступи на окупованих територіях або публічну підтримку військової агресії в Україні.