Українська легкоатлетка Магучіх прокоментувала друге фото з росіянкою

Українська стрибунка у висоту Ярослава Магучіх прокоментувала друге фото, на якому вона поряд із російською спортсменкою Марією Ласіцкене. 

Про це спортсменка написала у Facebook.

Спортсменка розповіла, що фото зробили на прохання польської стрибунки Каміли Ліцвінко, оскільки та завершує спортивну кар'єру. Українка додала, що тоді не обіймалась із росіянкою.

«Обіймає мене не Марія (Ласіцкене, - ред.), а Нікола Макдермотт (позаду українки, - ред.) - представниця Австралії. Будьте уважнішими, будь ласка», — написала Магучіх.

Також вона розповіла, що протягом останнього місяця вислухала про себе «багато цікавого». Вона порадила коментаторам зайнятися собою, а не писати їй гидоту.

Крім того, Магучіх оголосила, що пішла у відпустку.

Нагадаємо, 8 вересня у Цюриху відбувся фінал стрибків у довжину «Діамантової ліги». Перше місце посіла росіянка Марія Ласіцкене, друге — Ярослава Магучіх, а третє — австралійка Нікола Макдермотт. Ще одна українка, Ірина Геращенко, посіла 4-те місце.

Наступного дня австралійська стрибунка Елінор Паттерсон опублікувала спільну фотографію стрибунок. На знімку поряд із росіянкою Марією Ласіцкене стояли українки Ірина Геращенко та Ярослава Магучіх. Геращенко фотографію не коментувала.