Аваков заявив про затримання фігурантів у справі вбивства Павла Шеремета

Глава Міністерства внутрішніх справ України Арсен Аваков 12 грудня заявив про затримання фігурантів у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета. Про це він написав у Twitter.

«Щойно Нацполіція затримала і за згодою ГПУ оголошує обґрунтовану підозру фігурантам справи щодо вбивства Павла Шеремета. Це підсумок дуже складної та наполегливої роботи справжніх фахівців і важливий крок до повного розкриття справи! Дякую за службу!» — написав міністр.

Загалом у Нацполіції назвали 5 підозрюваних у справі щодо вбивства Шеремета. Водночас замовники вбивства досі невідомі.

У Нацполіції назвали ім'я п'ятьох підозрюваних у справі щодо вбивства журналіста Павла Шеремета, сообщил начальник кримінальної поліції Євген Коваль під час брифінгу щодо справи Шеремета.

«Нам чітко вдалося відокремити тих осіб, які об'єктивно підозрюються нами у виконанні вбивства Павла Шеремета. Це Яна Дугарь, Юлія Кузьменко, Антоненко та подружжя Грищенків», — заявив Коваль.

Так, Яна Дугарь військова медсестра, Юлія Кузьменко наразі працює дитячим хірургом в Охматдиті та допомагала військовим під час війни на Донбасі, музикант Riffmaster і доброволець Андрій Антоненко та подружжя ветеранів війни на Донбасі Владислав та Інна Грищенки.

За даними слідства, Антоненко та Кузьменко закладали вибухівку під авто.