ДТП з Трухіним: у ДБР заявили, що перед ДТП за кермом був не депутат

У Державному бюро розслідувань заявили, що вивчили матеріали з понад тисячі відеокамер від Полтави до Києва, які фіксували пересування автівки народного депутата Олександра Трухіна у день ДТП. За даними правоохоронців, перед аварією за кермом був не Трухін.

Про це повідомляє пресслужба ДБР.

Слідчі виявили, що на усіх камерах від Полтави до Борисполя за кермом Audi A8 перебувала «особа в одязі червоного кольору». Зокрема, цю людину зафіксувала остання на той час робоча камера у центрі міста Бориспіль.

Водночас аварія сталася на ділянці дороги, де у серпні 2021-го не було камери спостереження, тож ДБР призначило низку експертиз, щоб встановити особу водія на момент ДТП.

За даними пресслужби, наразі завершили 4 експертизи, триває 5 — остання. У Бюро розслідувань додали, що після цього можна буде назвати особу водія.

У ДБР зазначили, що слідчі провели велику роботу, дослідили великий обсяг інформації, зокрема матеріали справи наразі налічують понад 5 томів. Після початку розслідування ДБР зверталося офіційно до поліції, щоб надали усі матеріали, але з невідомих причин ці матеріали надані не були.