Гуменюк після звільнення знову отримала посаду в ОК «Південь»

Наталія Гуменюк отримала посаду заступниці начальника управління комунікацій оперативного командування «Південь». У квітні її звільнили від керівництва Центром стратегічних комунікацій Сил оборони півдня.

Про це вона розповіла в коментарі «Детектору медіа».

За її словами, для неї це не нове призначення, адже отримання посад офіцерами є закритою інформацією. До її повноважень входить «все, що стосується комунікацій» ОК «Південь».

«Два з половиною роки я була начальником Об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України, а зараз я офіційно призначена на посаду заступника начальника управління комунікацій ОК “Південь”. Тут є деяка різниця, хоча б навіть у тому, що тепер це не Сили оборони, це трошки інше утворення, а вже в межах компетенції ОК “Південь”», — каже Гуменюк.

Вона пояснила, що управління, де вона обійняла посаду, створене в межах реформи комунікації у Збройних силах. Це, за словами Гуменюк, порівняно нова структура, яка має покращувати комунікації «з висновками, які були зроблені з початку повномасштабного вторгнення».