Колишню резиденцію Януковича передали приватній компанії

Національне агентство з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА) передало колишню резиденцію експрезидента Віктора Януковича «Сухолуччя», що на Київщині, приватній компанії.

Про це повідомила пресслужба АРМА.

Так, новим власником готельно-ресторанного комплексу стала компанія «7 днів». Тепер вона зможе розпочати комерційне використання активу за запропонованою раніше програмою управління.

Програма передбачає, що очікуваний щомісячний дохід складе 1,16 млн грн, прогнозований дохід державного бюджету — понад 200 тисяч грн. Крім того, компанія планує витрачати на збереження і покращення комплексу майже 800 тисяч грн на місяць.

«У планах майбутнього управителя — створення на території комплексу гостьових зон для відпочинку та сімейних розваг, спорудження сезонного басейну, облаштування готельних номерів, організація двох закладів харчування», — розповідає очільник АРМА Віталій Сигидин.

Як зазначається, АРМА оголосило про початок конкурсного відбору управителя для «Сухолуччя» в січні 2021 року. В лютому обрали переможця — ТОВ «7 днів», яке володіє національною мережею готельно-ресторанних комплексів зокрема в Кам’янці-Подільському, Запоріжжі та Трускавці.