Monobank випередив «Альфа-банк» та першим випустив картку без реквізитів

Проєкт Monobank, який існує в межах «Універсалбанку» Сергія Тігіпка, оголосив, що першим в Україні та Європі випустив картку без реквізитів — без номера, дати випуску та CVV-коду. Про це повідомив співзасновник Monobank Олег Гороховський в Facebook.

«Вчора «Альфа-банк» оголосив, що 15 жовтня вони першими в Україні почнуть випускати картки без номера, CVV2-коду та терміну дії… А поки у нас на вулиці 11 жовтня і ми оголошуємо, що вже сьогодні ми починаємо випуск перших у Європі (за інформацією Visa та Mastercard) карток без реквізитів», — повідомив Гороховський.

Він зазначив, що картки випускають в межах проєкту «платинових карток» Mastercard, що передбачає додаткові послуги та переваги для клієнтів, зокрема обслуговування в аеропортах та програму лояльності.

«Карти доступні у трьох кольорах: чорний, рожевий чи стальний, і можуть, за бажанням клієнта, бути з усією інформацією або лише з прізвищем власникам.

Випуск картки коштуватиме 500 гривень, а обслуговування — 250 гривень на місяць (за умови паралельного відкриття віртуальної картки у додатку банку).

Нагадаємо, 10 жовтня «Альфа-банк» повідомив, що першим в Україні випустить платіжну картку без реквізитів.