Служба безпеки провела обшук в офіс Коломойського

У Службі безпеки України підтвердили інформацію про обшуки у бізнес-центрі, де розташований офіс Ігоря Коломойського, і пояснили, що це пов'язано з розслідування у кримінальному провадженні за фактом продажу «Центренерго».

Про це повідомили Укрінформу в пресслужбі СБУ.

«Служба безпеки України проводить досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом продажу «Центренерго» на різних сегментах ринку електроенергії, виробленої зазначеним державним підприємством за цінами, які на 20-30% нижчі собівартості її виробництва», - повідомили у пресслужбі.

У СБУ зазначили, що, на переконання слідчих, це призвело до завдання збитків та розтрати майна компанії на суму майже 225 млн грн.

22 квітня 2021 року співробітники СБУ провели обшуки у фігурантів кримінального провадження. У результаті вилучено електронні носії інформації та документи даного товариства. Наразі тривають слідчі дії, сказали у відомстві.

Нагадаємо, журналіст «Схем» Михайло Ткач 22 квітня оприлюднив фото із силовиками біля бізнес-центру, де розташований офіс олігарха Ігоря Коломойського. Співробітники СБУ розпочали обшук о 20:30, до процесу залучили також оперативників Служби зовнішньої розвідки.