Український моряк одружився в російському полоні - ВІДЕО

Український військовополонений Віктор Беспальченко, який знаходиться в Москві (РФ), уклав шлюб в СІЗО "Лефортово" зі своєю дівчиною Тетяною. Про це розповів український журналіст Роман Цимбалюк у себе на сторінці в Facebook, передає Апостроф.

Він зазначив, що в ізоляторі відбувся лише розпис молодих, а повноцінне весілля вони планують провести, коли Віктор повернеться додому з полону.

"Мені довелося побачити дуже неординарну подію - весілля за гратами. У московському СІЗО "Лефортово" уклали шлюб наш військовий моряк Віктор Беспальченко і його наречена Тетяна. Не дивлячись на непрості обставини - Тетяна в білій сукні, а наречений в костюмі. Жодне весілля не може відбутися без обручок і сьогодні не виняток. Тетяна каже - сьогодні тільки розпис. Ще буде справжнє весілля, коли Віктор Беспальченко повернеться на Батьківщину", - розповів журналіст.

Адвокат українських військовополонених моряків Микола Полозов розповів докладніше про радісну подію.

"Через кілька місяців підготовки, отримання дозволів від слідства і адміністрації СІЗО, подолання адміністративних бар'єрів, мрія молодих здійснилася і сьогодні вони розписалися! Після короткої церемонії одруження молодим надали одну годину для спілкування (під наглядом охоронців СІЗО). У зв'язку з цим бажаю нареченим тільки одного - якнайшвидшого звільнення Віктора і щасливого медового місяця подалі від Росії", - написав адвокат.