В Українських ресторанах з’явиться екориба з бобів
Ексклюзивний дистриб’ютор Вест Міллз постачатиме рослинну рибу та морепродукти американського бренду Good Catch українським ресторанам.
Про це повідомляє Укрінформ.
Зазначається, що Good Catch виходить на український ринок з продуктами у вигляді рибних та крабових котлет на рослинній основі.
«Зі стрімким ростом популярності продуктів на рослинній основі, споживачі хочуть ще більше альтернатив. Так для задоволення споживчого попиту компанія Вест Міллз виводить на ринок американський бренд Good Catch», - йдеться у повідомленні компанії.
Наразі компанія щоденно проводить до десяти дегустацій з шеф-кухарями ресторанів, які першими запропонують своїм клієнтам рослинну рибу.
Так, рослинні котлети можна буде скуштувати вже в лютому в усіх найбільш прогресивних ресторанах країни, а також замовити онлайн-доставку бургерів у Києві, Львові, Дніпрі, Харкові та Одесі.
За інформацією видання, Good Catch - це перший бренд рослинних морепродуктів у світі. Рибні котлети виготовляються з суміші шести бобових: сочевиці, квасолі, нуту, гороху, сої та фави. Вони мають таку ж текстуру, смак та харчову цінність, як і звичайні рибні котлети, але при цьому є екологічними.