Внаслідок сутичок під Радою кілька поліцейських потрапили до лікарні

Внаслідок сутичок під Верховною Радою постраждали кілька поліцейських. Їх госпіталізували для надання медичної допомоги. Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

За попередніми даними, тілесні ушкодження внаслідок сутичок отримали двоє поліцейських. Їх доставили у лікарню для надання медичної допомоги.

Найбільш активних учасників акції протесту затримали, їх доставляють в управління поліції. Після отримання показів їх діям буде надана правова оцінка.

Нагадаємо, 17 грудня під будівлею Верховної Ради України зібрався мітинг, учасники якого вимагають не допустити ухвалення у другому читанні законопроєкту про запровадження ринку сільськогосподарського призначення. 

Представники націоналістичної організації «Нацкорпус» хотіли встановити намети перед будівлею парламенту. Поліцейські спецпризначення запитали у них, чи є дозвіл на встановлення наметів. Через це сталися сутички протестувальників з правоохоронцями. Представники «Нацкорпусу» облили зеленкою поліцейських. Правоохоронці натомість використали сльозогінний газ.