У Дніпрі після обстрілу евакуюють лікарню та зачиняють школи

У місті Дніпро через нічний обстріл російських окупантів влада евакуює одну з лікарень та зачиняє школи, оскільки може не витримати система опалення.

Про це повідомив у Telegram-каналі міський голова Дніпра Борис Філатов.

«Через нічний обстріл ми евакуюємо одну з лікарень, зливаємо систему опалення та вивозимо чималу кількість паліативних хворих. Також зачиняємо школи», — написав він.

Філатов пояснив, що, за прогнозами, найближчим часом очікується похолодання, а «втримати систему не вийде».

В ОДА повідомили, що зараз у Дніпрі всі зі світлом. Водночас нагадали про «Пункти незламності», куди можна звернутися на випадок знеструмлень. У Дніпрі таких відкрито понад 100. Адреси найближчих можна знайти в «Дії».

Філатов додав, що через нічний обстріл рф у Дніпрі пошкоджено «деяку цивільну інфраструктуру». Комунальні служби роблять все можливе для усунення наслідків. 

Нагадаємо, у ніч проти 13 лютого Дніпропетровщину атакували дрони: зафіксовано кілька влучань в обласному центрі. Під ударами опинилися енергетичний та інфраструктурний об’єкти. Пожежі вже погасили.

У ДТЕК уточнили, що внаслідок нічних обстрілів постраждала одна з їхніх теплоелектростанцій. Через отримані пошкодження станція припинила виробництво електроенергії. За попередньою інформацією, ніхто не постраждав.