У Києві після ракетної атаки багато руйнувань, зокрема дитячої лікарні «Охматдит»: є загиблі і поранені

Унаслідок російської ракетної атаки 8 липня у Києві 35 постраждалих та 10 загиблих людей. Падіння уламків зафіксували в шістьох районах столиці.

Про це повідомили міський голова Віталій Кличко та начальник Київської МВА Сергій Попко.

Кількість постраждалих внаслідок удару по Києву досягла 35 людей, повідомили в КМВА. Також загинули 10 людей.

Оновлено о 13:26. За даними Кличка, двоє чоловіків, які постраждали від обстрілу, померли в одній з лікарень Києва.

У Києві зафіксовано влучання в одне з приміщень дитячого медичного закладу. Окупанти влучили у дитячу лікарню «Охматдит». Люди допомагають розбирати завали лікарні.

На місце обстрілу також приїхав міський голова Віталій Кличко. Мер розповів, що пацієнтів дитячої лікарні, куди влучила ворожа ракета, евакуюють в комунальні лікарні міста.

Падіння уламків зафіксували в Солом’янському, Дніпровському, Дарницькому, Деснянському, Шевченківському та Голосіївському районах. За попередніми даними, в Солом’янському районі є пошкодження офісної будівлі, а в Дарницькому — пошкоджено приватний будинок.

У Голосіївському районі уламки впали біля житлового будинку, у Дніпровському — уламки палають в житловій забудові. Тим часом у Деснянському районі сталося займання будинку.

Місцеві Telegram-канали публікують відео наслідків удару поблизу станції метро «Лук’янівська». Однак сама станція працює як для перевезень, так і для укриття населення, кажуть у КМДА. Раніше Telegram-канали писали про те, що зі станції триває евакуація людей.