На День незалежності пройде Хода гідності за участі Зеленського

У 2019 році Україна відзначатиме День незалежності за новим осучасненим сценарієм – у Києві пройде Хода гідності, участь в якій візьме президент Володимир Зеленський, керівництво держави, військові, волонтери, спортсмени, медики, освітяни тощо. Про це заявив глава Офісу президента України Андрій Богдан на брифінгу в Києві.

"Цього року Україна святкуватиме День незалежнсоті у новому форматі. Замість традиційного параду в радянських традиціях з недешевою демонстрацією військової техніки, на центральній вулиці столиці відбудеться Хода гідності", – заявив Богдан.

На його думку, цьогорічне святкування пройде у "європейському стилі" і покликане започаткувати нову традицію вшанування усіх, ким пишається Україна.

За словами Богдана, у ході візьме участь президент та керівництво держави. Володимир Зеленський звернеться до українців.

"Планується, що Хрещатиком пройдуть представники різних родів військ Збройних сил України. Ветерани АТО зможуть приєднатися до представників своїх бригад. Разом із військовими у заході також візьмуть участь, зокрема, медики, вчителі, спортсмени, дипломати і волонтери. У ході візьме участь президент України Володимир Зеленський та керівництво держави", - додав глава ОПУ.

Згідно повідомлення Богдана, у центрі Києва відбудеться грандіозний концерт, організацією якого займається один з найвідоміших українських режисерів.