Біля Авдіївки внаслідок пострілу ворожого снайпера загинув український військовий

Сьогодні, 24 листопада, у зоні бойових дій на Донбасі бойовики двічі порушили режим припинення вогню та відкривали вогонь по українських позиціях. Унаслідок пострілу ворожого снайпера один український військовий загинув від важкого поранення.

Про це повідомили у пресцентрі штабу операції Об’єднаних сил.

Так, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ», неподалік Шумів, російсько-окупаційні війська відкрили вогонь із гранатомета та стрілецької зброї.

На іншому напрямку, в передмісті Авдіївки, працював снайпер. Унаслідок пострілу ворожого снайпера військовослужбовець Об’єднаних сил отримав вогнепальне поранення.

«Терміново для надання медичної допомоги важкопораненого українського захисника було доправлено до лікувального закладу, де за його життя боролися військові лікарі. На жаль, проведені невідкладні реанімаційні заходи не дали результатів. Врятувати життя воїна не вдалося», - наголосили у штабі.

Як зазначили у 72-ій ОМБр імені Чорних Запорожців, вогонь в передмісті Авдіївки бойовики відкривали близько опівдня. Там додали, що Об’єднані сили вогонь у відповідь не відкривали у зв’язку із заходами евакуації пораненого.

«Про зухвалі та підступні дії збройних формувань Російської Федерації та її найманців негайно було повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону Спільного центру контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін», - підкреслили у 72-ій ОМБр.