Бойовики в зоні ООС поранили одного українського військового

Упродовж поточної доби, 25 жовтня, в зоні бойових дій на Донбасі з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 4 порушення режиму припинення вогню, одне з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння. Внаслідок ворожого обстрілу один український військовий отримав поранення.

Про це повідомили у пресцентрі штабу операція Об'єднаних сил.

Так, біля Кам’янки ворог обстріляв позиції наших воїнів з мінометів калібру 82 мм, а поблизу Пісків окупанти відкривали вогонь зі стрілецької зброї.

Також у напрямку Золотого-4 найманці здійснили обстріл з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

Крім того, на Луганщині зафіксовано проліт безпілотного літального апарату, ймовірно Орлан-10, з перетином лінії зіткнення.

Внаслідок ворожих дій один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення. Воїну надано домедичну допомогу та евакуйовано до лікувального закладу. Стан його здоров’я – середньої важкості.

"Наші захисники відкривали вогонь у відповідь та змусили противника припинити вогневу активність, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння", - зазначили у штабі.