Кортеж Зеленського зіткнувся з автобусами, які везли дітей - ВІДЕО

14 липня в Запорізькій області на трасі між Василівкою та Мелітополем мікроавтобус Volkswagen Transporter, на якому особовий склад Управління державної охорони України повертався з відрядження до Києва, та колона автобусів з дітьми потрапили у ДТП. Про це інформує Управління державної охорони України.

Як повідомляється, жертв немає.

Наразі на місці ДТП працюють правоохоронні органи.

Штат УДО України укомплектований достатньою кількістю водіїв, а їхній графік роботи й відпочинку відповідає вимогам чинного законодавства України, йдеться у повідомленні.

Зазначається, що автомобіля президента України серед машин, які потрапили в ДТП, не було.

Крім мікроавтобуса та автобусів з дітьми, в ДТП потрапило ще два автомобілі, які рухались в попутному напрямку.

"Це велика вдача, що внаслідок такого ДТП з кортежем Зеленського ніхто не постраждав. Судячи з фото, один автобус взагалі вилетів з траси. І тут постає кілька питань. Обіцяв кандидат в президенти, що обійдеться без кортежів? Обіцяв. Збрехав? Так. Багато хто на це тепер звертає увагу і враховує на майбутнє? Не дуже. Історій, подібних цій, попереду буде достатньо. Я не про конкретне ДТП, а загалом. А про ДТП скажу лише одне - добре, що діти, які їхали в автобусах, залишились цілими", – прокоментував аварію у Facebook народний депутат Володимир Ар'єв.

Наразі офіційних повідомлень про ДТП у пресслужбі президента та обласного управління Нацполіції немає.