На Луганщині бойовики обстріляли населений пункт Щастя: поранення отримала цивільна особа

Сьогодні, 16 вересня, збройні формування Російської Федерації в черговий раз провели злочинний обстріл мирного населеного пункту Щастя, що на Луганщині. Поранення отримала цивільна особа.

Про це повідомили у пресцентрі штабу операція Об'єднаних сил.

Так, з 06:40 до 07:50 ранку з боку позицій російських окупантів, які знаходяться в районі Весела Гора, був здійснений обстріл населеного пункту Щастя із застосуванням мінометів калібрів 120 мм і 82 мм. 

Внаслідок обстрілу отримала осколкове поранення стегна і черепно-мозкову травму цивільна особа, стан якої оцінюється як задовільний.

В ході проведення групою спостереження Української сторони СЦКК верифікації наслідків обстрілу встановлено та задокументовано факт пошкодження приватного будинку. Від розриву мін калібру 120 мм було пошкоджено дах будинку, стіни, вікна та цивільні автомобілі.

Про всі порушення режиму припинення вогню Українська сторона СЦКК поінформувала СММ ОБСЄ, надавши вичерпні докази злочинів.

За інформацією Міністерства внутрішніх справ, під обстріл потрапив місцевий відділ прикордонної служби «Щастя» 3-го прикордонного загону. Бойовики корегували ведення вогню з безпілотника.