Стрілянина у розважальному закладі на Рівненщині: є загиблий

В одному розважальному центрі у Дубно, що на Рівненщині, сталась стрілянина, під час якої загинув молодий чоловік.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції області.

Як зазначається, під час відпочинку в розважальному закладі між двома компаніями виникла сутичка в наслідок неадекватної агресивної поведінки одного 34-річного місцевого жителя у стані алкогольного сп’яніння.

«Отримавши незначні тілесні ушкодження, 34-річний чоловік вирішив помститися. Він вскочив у своє авто «Toyota Land Cruiser» та поїхав. За кілька хвилин повернувся та влаштував стрілянину, поціливши у 23-річного відпочиваючого», - повідомляє поліція.

Проте зловмисник продовжував стріляти. Та більше ніхто з присутніх не постраждав, додали у поліції.

Зі слів очевидців події, зброя була схожа на автомат Калашникова. 

Після скоєного злочину дубенчанин почав утікати на своєму позашляховику, протаранивши одну з автівок, що була припаркована біля закладу, а потім – в’їхав у стіну. Коли зрозумів, що авто далі їхати не може, втік. 

Місцезнаходження зброї встановлюється. Транспортний засіб поліцейські вилучили та помістили на територію місцевого відділу поліції.

Медики «швидкої», які негайно приїхали за викликом до розважального закладу, лише констатували смерть свого колеги — 23-річного фельдшера. 

За фактом умисного вбивства слідчі Дубенського відділу поліції розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. Проводяться слідчі та розшукові заходу щодо місця знаходження зловмисника.