Внаслідок обстрілів бойовиків на Донбасі отримав поранення український військовий

Сьогодні, 17 липня, станом на 7 ранку в зоні бойових дій  на Донбасі бойовики 5 разів обстріляли українські позиції. Внаслідок обстрілів один військовий ЗСУ отримав поранення.

Про це повідомляє пресцентр штабу операції Об'єднаних сил.

Так, поблизу Чермалика противник обстріляв наші позиції зі стрілецької зброї, а в районі Водяного, що на Приазов’ї, окупанти вели вогонь з мінометів 120-го та 82-го калібрів.

Біля Широкиного російські найманці відкрили вогонь з мінометів 82-го калібру, неподалік Павлополя ворог обстріляв українські позиції з мінометів 82-го калібру.

А в напрямку населеного пункту Старогнатівки збройні формування Російської-Федерації застосували артилерію калібру 122-мм.

В результаті ворожих обстрілів один військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил отримав кульове поранення. Захиснику оперативно надали першу медичну допомогу та евакуювали до лікувального закладу. Стан здоров’я пораненого – середньої тяжкості.

На обстріли противника підрозділами Об'єднаних сил була надана адекватна відповідь.

Про факти порушень з боку російсько-окупаційних військ Українська сторона СЦКК повідомила представників Місії ОБСЄ, застосувавши встановлений координаційний механізм.