«Я ж не лох якийсь»: Зеленський приїхав у Золоте поговорити з добровольцями, які проти розведення військ

Президент України Володимир Зеленський приїхав у селище Золоте до добровольців та ветеранів, які з’їхалися туди, щоб не допустити відведення українських військ поблизу населеного пункту.

Про прибуття президента свідчать публікації у Facebook «Останній блокпост «Ні капітуляції!».

Зеленський розповів, що жителі за відведення військ, і сказав добровольцям, щоб вони прибрали зброю. Однак ті не збираються відступати й не дозволять відведення військ.

Чоловік у військовій формі на ім'я Денис, доброволець та ветеран, запитав президента, чи зустрінеться він з ветеранами щодо акцій «Ні капітуляції!», які відбулися у низці міст України.

«Люди вимагали зустрічі», — сказав він.

«Я прийшов тобі сказав, ви зброю відведіть. Ти мені переводиш стрілки. Ти мені взагалі не можеш ніякі ультиматуми озвучувати», — відповів Зеленський.

На репліку Дениса, що «люди передали президенту інформацію про акції протесту в Україні» та про бажання учасників зустрітися з ним, Зеленський відповів: «Хто мені передав? В Україні вчора пройшов дощ, ось що мені передали».

Денис пояснив, що ветерани передали (очільнику Миколаївської області, - ред.) Стаднику листа з вимогою зустрічі з президентом.

«Він мені передав, я прочитаю. Послухай, я президент цієї країни. Мені 42-й рік. Я ж не лох якийсь. Я тобі прийшов і сказав — зброю прибери. А ти мене не переводь на акції. Я хотів побачити в очах розуміння. А побачив хлопця, який вирішив, що перед ним якийсь лопух стоїть і переводить мене на іншу тему», — сказав Зеленський.

Зеленський наголосив, що всі мають працювати на те, щоб завершити війну.