У США сталася ще одна стрілянина: вбито 9 осіб

Стрілянина в США забрала життя як мінімум 9-ти осіб, і ще 16 постраждали. Про це інформує ВВС із посиланням на повідомлення поліції Дейтона у Twitter.

Інцидент стався у ніч з 3 на 4 серпня, біля бару Ned Peppers у центрі Дейтона, штат Огайо. Невідомий чоловік відкрив стрілянину біля входу в бар. Як вважають очевидці, можливою причиною події може бути той факт, що зловмисника охорона не пустила в бар, після чого він і почав стріляти.

За попередніми даними місцевої поліції, завдяки тому, що правоохоронці перебували неподалік від місця події, їм вдалося швидко відреагувати і взяти ситуацію під свій контроль. Проте повідомляється про 9-ти загиблих, а також про 16 постраждалих, які отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Як повідомляє Метт Карпер, начальник департаменту місцевої поліції, зловмисник наразі застрелений патрулем, які підбігли на місце події. Також є непідтверджені дані про другого стрілка, якому вдалося втекти.

"Інцидент зі стріляниною почався в 1:22 ночі за місцевим часом. Той, хто стріляв, мертвий. Ще дев'ять осіб теж мертві. Щонайменше 16 доставлені в лікарні з пораненнями", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що за цю добу, 4 серпня, у США стався ще один масовий розстріл. В американському місті Ель-Пасо, штат Техас, в торговому центрі Walmart сталася стрілянина, у результаті якої загинули близько 20 осіб.