Один із курсантів, який вижив унаслідок авіакатастрофи літака Ан-26 на Харківщині, помер у реанімації

Один із курсантів, який вижив унаслідок авіакатастрофи Ан-26 на Харківщині, помер від опіків у реанімації Харківської лікарні невідкладної швидкої допомоги, передає Громадське.

Цю інформацію підтвердила речниця міської ради Харкова Ольга Мірошниченко.

«Опікове відділення лікарні цю інформацію підтверджує», — зазначила вона нам у коментарі.

На місці перебувають родичі курсанта. Вони відмовляються говорити з журналістами.

Інший курсант, який вижив під час падіння літака, перебуває у військовому госпіталі, повідомили у пресслужбі міської ради.

Нагадаємо, на борту літака Ан-26, який надвечір 25 вересня розбився неподалік міста Чугуєва на Харківщині, перебували 20 курсантів Харківського національного університету Повітряних сил імені Івана Кожедуба та семеро офіцерів. Ще одного курсанта не допустили до польоту.

За словами міністра оборони Андрія Тарана, Ан-26 встиг шість разів злетіти й п'ять разів приземлитися. Хоча літаку було 43 роки, він технічно був справний, стверджує очільник Міноборони.

За попередньою інформацією Служби безпеки, всі польоти виконував командир екіпажу. Після виконання частини маршруту о 20:38 він доповів керівнику польотів про відмову лівого двигуна, о 20:40 — запросив захід на посадку, о 20:43 — пройшов дальній привод, о 20:45 — сталася авіакатастрофа.

Таким чином, внаслідок аварії загинули вже щонайменше 23 людей. 22 із них знайшли мертвими на місці трагедії. Рятувальники продовжують пошуки ще трьох людей на місці трагедії.