Курсант, який вижив в авіакатастрофі під Чугуєвом, йде на поправку

У курсанта В’ячеслава Золочевського, який єдиний вижив в авіакатастрофі військового літака Ан-26 на Харківщині 25 вересня, стан здоров'я покращується. Поки він перебуває у стані середньої важкості. Про це повідомляє інформагентство «АрміяInform» з посиланням на старшого ординатора травматологічного відділення Військово-медичного клінічного центру Північного регіону підполковника медичної служби Юрія Клапчука.

Він розповів, що попри те, що наразі стан курсанта середньої важкості, спостерігається позитивна динаміка, ближче до задовільного.

За словами медика, В’ячеслав почувається добре, спілкується з лікарями й рідними. Найближчим часом його зможуть відвідати друзі з університету.

Нагадаємо, 25 вересня поблизу міста Чугуїв Харківській області на відстані близько 2 км до військового аеропорту сталося падіння літака Ан-26 ЗС України, з подальшим загоранням.

Всього на борту перебувало 27 осіб (7 членів екіпажу та 20 курсантів Харківського національного університету Повітряних сил імені Івана Кожедуба). Внаслідок катастрофи 25 вересня загинуло 25 осіб. Вранці 26 вересня стало відомо, що один з курсантів, що вижили після авіакатастрофи, помер у лікарні в Харкові. У нього було 90% опіків.